Burçlar ve ortak yönleri

Burçlar ve ortak yönleri

Aslan / Yay / Koç
Özgürlüklerine son derece düşkündürler ve kısıtlanmaktan hoşlanmazlar. Kısıtlı olduğunu düşündükleri ortamlardan hemen uzaklaşırlar. Baskı altına giremezler. İçsel rahatsızlıklarına rağmen rahatsız ortamlarda kalmaya güvenemezler. Yeni fikirler ve yeni stratejiler geliştirmede oldukça başarılıdırlar. Olayları kolayca analiz edebilir ve akıllı sonuçlar alabilirler. Yaratıcıdırlar ve kültürel olarak çok aktiftirler. İşlerini tamamlarlar ve kendilerinden başarılı olarak söz ederler. Bölüm oldukça açık. Hayatta birçok şans ve fırsat ellerinden geçer. Değerlendirebildikleri sürece her zaman başarılı olurlar. Daha azla yetinmezler ve her zaman daha fazlası için çabalarlar. Egoları oldukça gelişmiş ve egoları oldukça yüksektir…

Akrep / Balık / Yengeç
Kapalı bir kutu gibidirler. Onları anlamak oldukça güçlüdür. Romantizm ve aşk onlar için çok önemlidir. Aşık olduklarında iyi ve sadık aşıklardır. Dünya sevdikleri kişinin etrafında dönüyor gibi görünüyor. Duyuları oldukça gelişmiştir. İnsanların niyetlerini davranış kalıplarından anlayabilirler. Çevreleriyle yakın temas halindedirler. Sosyal anlamda oldukça hareketlidirler ve ışıltılı kişilikleri ile hemen fark edilirler. İyi bir dostlukları var. Bu nedenle arkadaş çevresi oldukça geniştir. Yardımsever. Sevdikleri için yapmayacakları fedakarlık yoktur. Hayatı ve sorunları çok ciddiye alırlar ve kendilerini yıpratırlar. Rüya gibi bir yapıya sahiptirler. Baskı altında olmayı ve kısıtlanmayı sevmezler. Özgürlükleri onlar için önemlidir. Keskin bir zekaya sahiptirler ve anlama yetenekleri oldukça gelişmiştir. Aile bağları güçlüdür ve sevdiklerini önemserler. Cinsel olarak arzu edilirler. Materyalizme ve lüks yaşama eğilimlidirler. Hırsları ile istedikleri her şeyi başarabilirler.

Terazi / Kova / İkizler
Sakin bir mizaçları vardır. Çok yönlü, aktif ve ilgi çekicidirler. Etraflarında olup biten her şeyi bilmek isterler. Yaklaşımları oldukça iyimser. İnsanlara nasıl hitap edeceklerini çok iyi biliyorlar. İlgi duydukları konularda detaylı araştırma yapar ve uzmanlaşırlar. Bilgi edinme ve yönetme konusunda çok iyidirler. Neşeli ve iyi kalplidirler. Dürüst ve gerçekçidirler. Olaylar hakkında yorum yaparken tarafsız ve akıllı bir tavır sergilerler. Konuşkandırlar ve hemen hemen her konuda söyleyecek bir şeyleri vardır. Yalnız kalmayı sevmezler. Yakın arkadaş grupları ile vakit geçirmekten hoşlanırlar. Sosyal hayatları oldukça hareketli ve hareketlidir. Dengelidir. Adalet duygusu oldukça gelişmiştir. Haksızlığa tahammülleri yoktur.

Oğlak / Başak / Boğa
Hobilerine ve alışkanlıklarına sıkı sıkıya bağlıdırlar. Kararlı ve hırslıdırlar. Sorumlu ve gerçekçidirler. Detaylar onlar için çok önemlidir. Titiz ve kaprisli bir karakter çizerler. Pratik zeka geliştirilir. Önlerine çıkan fırsatları iyi değerlendirip başarılı sonuçlara ulaşabilirler. Dengeli ve mantıklıdırlar. Sevdiklerine ve arkadaşlarına çok bağlıdırlar ve uzun süreli arkadaşlıktan hoşlanırlar. Kararlıdırlar, kararlarını sonuna kadar takip ederler ve asla pes etmezler. Kincidirler ve kolay kolay affetmezler. Romantik ve hassas bir yapıları vardır. Olaylar karşısında temkinli, hayata bakışlarında muhafazakardırlar.